The Advocates (Continuing Professional Development) Rules
2. Interpretation
2. Interpretation
Unless the context otherwise requires—“accredited provider” means an institution or individual approved by the Council;“approved activity” means an activity which meets the requirements of Rule 6;“attendance” means attendance in person by an advocate at an approved activity;“Committee” means the Continuing Professional Development Committee established under Rule 5;“CPD year” means a calendar year beginning on the 1st January and ending on the 31st December;“participation” includes the delivery of a paper or the giving of a lecture at an approved activity by an advocate as an accredited provider or the attendance of an advocate at the delivery of a paper or the giving of a lecture by an accredited provider;“Society” means the Law Society of Kenya; and“unit” means a numerical unit of measurement that an advocate accrues by participation at an approved event.Source: Kenya Law